Praktisch

EEN ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

Bestellen

In onze webshop kan je kiezen uit ons uitgebreid assortiment. Producten bestellen kan door te klikken op 'in winkelwagen'. In de volgende stap zal gevraagd worden om de nodige gegevens in te vullen en de bestelling te bevestigen. Na bestelling krijg je steeds per e-mail een bevestiging met overzicht van je bestelling. Vergeet zeker niet door te geven welke dag je je bestelling wenst af te halen !


Bevestiging bestelling

Heb je geen bevestiging ontvangen van de bestelling?

Mogelijk werd onze e-mail tegengehouden door de spamfilter van je e-mailprogramma. Vind je ook in de spam-filter geen bevestiging terug, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier, we sturen je zo snel mogelijk een nieuwe bevestiging.


Levertermijn

Wij hanteren een vaste levertermijn van min. 3 dagen. Goederen kunnen afgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.


Afhalen

Elke bestelling kan afgehaald worden van maandag tot donderdag tijdens de kantooruren 08u - 16u in de burelen van Purena NV , Populierenstraat 15 , 9280 Lebbeke - Wieze. Ofwel tijdens de openingsuren van onze winkel : 

ChocoJa
Populierenstraat 15
9280 Lebbeke-Wieze
Vrijdag 10u - 18u

Zaterdag 10u - 18u

Zondag 10u 12u30


Betalen


In onze webshop worden verschillende betaalmogelijkheden geaccepteerd, je betaalt daarbij nooit extra kosten. Creditcard & Bancontact : ChocoJa aanvaard verschillende creditcards, zoals Visa, Mastercard en Maestro . Er worden geen extra kosten aangerekend. Wij vragen wel om de betaling in orde te brengen voor het afhalen van de bestelling.


Retour zenden


Aangezien wij enkel op bestelling werken met producten die slechts beperkt houdbaar zijn, kunnen wij geen bestellingen terugnemen.
Zijn er klachten, neem dan contact op via ons contactformulier, we zoeken steeds naar een oplossing.


Contact opnemen


Geen antwoord gevonden op je vraag?

Je kan altijd contact met ons opnemen:
e-mail:
info@chocoja.be
of via ons contactformulier.